sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Primele bijuterii

A venit si vreme "bijutericilor". Sint primele creatii, am pus mult suflet.

1. (Vindut) Set alb-negru elegant, compus din colier la baza gitului (lungime aprox. 41cm), bratara (lungime aprox. 19cm) si cercei (lungime aprox. 3,5cm). Contine: piatra de onyx (piesa centrala a colierului), cuburi de onyx, sfere din coral alb poros, elemente metalice argintate, incuietori si agatatori placate cu argint. Foarte usor.



2. (Vindut) Set albastru-negru elegant, compus din colier la baza gitului (lungime aprox. 41cm), bratara (lungime aprox. 19cm) si cercei (lungime aprox. 4cm). Contine: chipsuri de onyx, margele din sticla, elemente din argint tibetan, incuietori si agatatori placate cu argint.



3. (Vinduta) Bratara de lungime aprox. 19cm, continind: sfera de ametist, chipsuri de ametist, margele din sticla, elemente si incuietoare din argint tibetan.


4. Bratara de lungime aprox. 19cm (poate fi prelungita pina la 22cm), continind: lant bronz, agate (sfere si chipsuri), sfere de unakit, chipsuri de jasp rosu, sfere de aventurine, margele sticla (ochi de pisica verzi), charmuri alama antichizata cap roman
- 22 lei


 5. Bratara de lungime aprox. 19cm, continind: snur piele naturala roz, sfere si chipsuri de cuart, elemente si incuietoare din argint tibetan.
- 15 lei


6.  Bratara de lungime aprox. 19cm, continind: lant argintat, sfere de ametist si opal, elemente din argint tibetan, incuietoare placata cu argint.
- 15 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...