duminică, 20 februarie 2011

VERDE (create pentru Adriana S)

1. Bratara pe sirma cu memorie (3 spire) din chipsuri de serpentin peruvian, un dreptunghi mare din jad, sfere fatetate de serpentin verde, elemente metalice din argint tibetan.




2. Bratara din sfere fatetate de serpentin maro si verde, chipsuri de serpentin peruvian, un dreptunghi mare din jad, elemente metalice din argint tibetan, incuietoare toggle placata cu argint 925. Lungime 21,5cm



3. Cercei din jad si elemente metalice din argint tibetan, agatatori placate cu argin 925. Lungime (fara agatatori) 3cm.
Asortati cu bratarile de la nr. 1 si 2.


4. Cercei din sfere fatetate de serpentin maro si verde si chipsuri de serpentin peruvian, agatatori placate cu argin 925. Lungime (fara agatatori) 3,5cm.
Asortati cu bratarile nr. 1 si 2.



5. Set (bratara si cercei) din malachit (chipsuri si butoiase) si elemente metalice din argint tibetan. Bratara este pe sirma cu memorie, 3 spire. Lungime cercei (fara agatatori) 3,5cm.


2 comentarii:

  1. Acestea sint create special pentru cineva, deci sint deja vindute. Pot insa face unele asemanatoare (nu identice), daca iti doresti, cu mare placere. Ne auzim pe mess, eu am ID-ul rocks.inabox
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...